Raspored vježbi 09 2017 web

 

 

Skladno tijelo je ideal još od antičkih vremena, a vježbanje je najbolji način za postizane tog cilja.

Bilo da želite smršaviti, smanjiti bolove u leđima, ili se jednostavno razgibati i osjećati se bolje, pronaći ćemo idealnu kombinaciju vježbi za Vas!

Odaberite tip vježbi koji vam najviše odgovara...


Opširnije:

 

Suvremenom tehnologijom do lijepe, glatke i zdrave kože

 Slika laser hair removal web

 

 

 

 

 

 

 

Zdrava koža je odraz zdravlja cijelog organizma te preduvjet je ljepote, ali mnogim ženama i muškarcima je teško dostižna. Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana, vanjski čimbenici, sve to utječe na najveći ljudski organ – kožu, koji je najizloženiji i najosjetljiviji na štetne utjecaje iz okoline, kao i na poremećaje koji dolaze iz samog organizma.

Stoga su vrhunski njemački stručnjaci tvrtke Asclepion Laser Technologies udružili svoja znanja i iskustva te osmislili neablativni diodni medicinski laser velike snage MeDioStar NeXT – uređaj koji u sebi krije tajnu lijepe i zdrave kože.

Laser je postao nezamjenjivo rješenje problematičnih stanja na koži i njime se u mogu gotovo u potpunosti ukloniti dlačice na tijelu, pomladiti koža te ukloniti akne ili gljivice na noktima.

MeDioStar NeXT laseri su uređaji jedinstvenih specifikacija i izvanrednih performansi,te su opremljeni sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije negoli se emitira laserski impuls, osiguravajući na taj način veću ugodu i sigurnost pacijenta za vrijeme tretmana.

Laserski tretmani su u današnje vrijeme postali nezamjenjiva tehnologija

za izvođenje anti-aging tretmana budući da uklanjaju manje bore,

sužavaju proširene pore i povećavaju tonus kože.

 

Laserska epilacija dlaka

Laser uklanjanje dlacica

Žene se sa suvišnim dlačicama bore još od vremena Kleopatre i turskih hamama, a u današnje vrijeme broj metoda za borbu protiv dlačica stalno se povećava: hladni i topli vosak, šećerna pasta, britvice, pincete, threading antibakterijskim koncem, elektroepilacija, električni uređaji za kućnu depilaciju, IPL tretmani, kreme za depilaciju...

Sve te metode su postali su sastavni dio života svake žene, i većina žena zna koliko je naporno održavati savršeno glatku kožu bez suvišnih dlačica. Koliko se samo vremena i novca troši na odlaske u kozmetičke salone ili tretmane u kućnoj radinosti! A kad pomislite samo na tek negativne nuspojave takvih aktivnosti: bolovi, iritirana ili oguljena koža, modrice, posjekotine, urasle dlake, infekcije kože...

Uz sve to, ta borba uvijek ima neriješen rezultat – budući da dlačice uvijek ponovno podmuklo izrastu. Mnoge žene su sigurno barem jednom u životu pomislile kako bi bilo prekrasno riješiti dlačica zauvijek. A uz lasere tretmane je to danas postalo moguće!

U Aqua Med Medical Wellness-u Splitu koristi se diodni medicinski laser velike snage Asclepion MeDioStar NeXT – koji je postao zlatni standard laserskog uklanjanja dlaka. On može prodrijeti duboko u kožu i, za razliku od drugih lasera na tržištu može tretirati sve fototipove kože od Fitzpatrick tip I (svijetla koža sa svijetlim dlačicama) do Fitzpatrick tip IV (vrlo tamna koža sa tamnim dlačicama). Prilikom tretmana svjetlosna energija lasera prodire nekoliko milimetara duboko u kožu i doseže korijen dlačica gdje se fotoni apsorbiraju budući da ih privlači pigment melanin. Kada svjetlost dopre do melanina u dlaci, ona se apsorbira i pretvori u toplinu. Što je dlaka tamnija, deblja i gušća, to se više topline proizvodi. Ta toplina oštećuje stanice neposredno oko korijena dlačice tj. folikul koji je odgovoran za ponovni rast dlačica, što omogućuje drastično smanjenje broja dlačica na tretiranom području.

Laser uspješno uklanja dlačice, no ovisno o fototipu kože, boji i debljini dlačica, dubini korijena i drugim faktorima potrebno je više ili manje tretmana. Za maksimalnu učinkovitost tretmana potrebno je dogovoriti plan tretmana sa stručnjacima u Aqua Med Medical Wellness.

U prosjeku je potrebno šest - sedam tretmana (za razliku od IPL tretmana tj. Intensed Pulsed Light tretmana gdje je potrebno 12 tretmana). Postupak je gotovo bezbolan, a nakon samo jednog tretmana ukloni se i do 35% dlačica. Diodni laser MeDioStar NeXT opremljen je sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije negoli se emitira laserski puls, osiguravajući na taj način veću ugodu i sigurnost pacijenta za vrijeme tretmana.

Filip web

Ne muče muku sa dlačicama samo žene, već i muškarci učestalo uklanjaju dlake na: leđima, prsima, ramenima i trbuhu, bilo radi radi sudjelovanja u vrhunskom sportu (plivanje, triatlon, fitness natjecanja...), bilo radi estetsko - zdravstvenih razloga (prekomjerno znojenje, infekcije kože itd.). 

 

Diodni laser postao je sinonim za sigurnu epilaciju, posebno za tamnije tipove kože. Njegova velika snaga dopire do folikula dlake veoma duboko. Čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te nježan i gotovo bezbolan tretman pacijentima.

Lasersko pomlađivanje lica

Laser anti aging tretman lica

Nakon tridesete godine narušenost tonusa kože, boje lica i vrata gotovo je postala uobičajena pojava kod većine žena i muškaraca. Kako starimo, tako naša koža gubi kolagen te se smanjuje količina elastina, što dovodi do pojave bora, staračkih mrlja, pigmentacijskih promjena i crvenila. Lasersko pomlađivanje kože lica (skin rejuvenation) neinvazivna je i neablativna metoda kojom se stimulira rast i produkcija kolagena bez vremena potrebnog za ozdravljenje pacijenta. Ovom gotovo prirodnom metodom koža poprima zdraviji i ljepši izgled uz nestanak površinskih bora, poboljšanje cirkulacije te smanjenje proizvodnje melanina.

Klijenti se podvrgavaju tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo i pore na licu, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbljeđuje pjegice. Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera koji zahvaljujući svjetlosnom postupku omogućava kontrolu termalnog oštećivanja kože, što vodi postupnom remodeliranju kolagena uz očuvanje epidermisa.

Laserski tretmani su postali nezaobilazan dio anti-aging ponude, budući da rješavaju različite probleme kože: do smanjivanja sitnih bora, sužavanja pora te poboljšanja tonusa kože. Također stimuliraju kožu da bude zdravija i otpornija te i na taj način pridonose pomlađivanju kože. Uz sve to uz pomoć laserske tehnologije Aqua Med Medical Wellness-u možete ukloniti i akne te tako postići još ljepši i zdraviji ten.

Tretmane Mediostar NeXT laserom izvodi Danijela Rašić, dr.med., koja je licencirana od strane Asclepion laser Akademije.

Više o samoj pripremi za laserski tretman, kao i zaštiti kože nakon tretmana pročitajte na našem blogu: www.aquamed.hr/hr/blog-clanci/213-laserska-epilacija

a o iskustvima klijenata na: http://www.aquamed.hr/hr/blog-clanci/215-laser-iskustva-klijenata

Laser uklanjanje vena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novost u Aqua Med-u je uklanjanje venskih kapilara mikroskleroterapijom kao metodom izbora ili laserskim tretmanom.

Tretmane provodi vaskularni kirurg dr. Frano Šimić.

Više o samim tretmanima i dijagnosticiranju venske bolesti možete pročitati i pogledati na slijedećim linkovima:

www.aquamed.hr/hr/blog-clanci/235-mikroskleroterapija

https://www.youtube.com/watch?v=1N5Ia27GB4A

https://www.youtube.com/watch?v=_6RhyfVjVGg

 Osim navedenih tretmana, radimo i tretmane laserskog uklanjanja gljivica na noktima. 

Više o tome na: http://www.aquamed.hr/hr/blog-clanci/218-laser-i-gljivice-na-nogama

masaža web-3

 

 Masažu je moguće definirati kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe. Masaža je najstariji oblik liječenja, a izvodi se ručno ili pomoću aparata. Premda danas postoje različiti aparati za masažu, ruke čovjeka stroj ne može zamijeniti.

Ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu.

Masaža preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav (za vrijeme masaže se u središnjem živčanom sustavu oslobađa SEROTONIN - hormon sreće!). Vrsta masaža, po nekim izvorima, ima oko 100, sa raznim podjelama i pod podjelama, a nama su možda najpoznatije klasična ili švedska, sportska, medicinska, aroma masaža, anticelulitna masaža...


Nabrojimo samo neke od pozitivnih efekata masaže: opuštanje cijelog tijela, ublažavanje kroničnog bola, poboljšanje cirkulacije, eliminacija otrova iz organizma, poboljšanje sna, smanjenje krvnog tlaka, smanjenje stresa i napetosti, poboljšanje imuniteta, ubrzani oporavak nakon bolesti, poboljšanje koncentracije, zatezanje kože.

 

MEDICINSKA MASAŽA

Ova masaža djeluje na uklanjanje nekog medicinskog problema (poput bolova i napetosti u leđima, miogeloza, oteklina itd.). U masiranom području dolazi do vazodilatacije (širenja krvnih žila), te do ubrzane lokalne izmjene tvari i brze resorpcije tvari koje uzrokuju umor, kao i bržeg nestajanja edema i zglobnih izljeva. Također, opuštanjem mišića dolazi do poboljšanja posture (držanja) kod problema hiperlordoze i hipolordoze.

 

ANTICELULITNA MASAŽA

Ona je dio posebne tehnike vezivno-refleksne masaže koja razbija masne naslage. Ovom masažom djelujemo dubinski na masno i vezivno tkivo, što se u klasičnoj masaži ne događa. Masira se onoliko čvrsto koliko to dozvoljava tkivo klijenta (do granice boli - kako ne bismo izazvali modrice). U anticelulitnoj masaži se koristi anticelulitno ulje sa stručno odabranim eteričnim uljima cimeta, geranija, lavande, ružmarina i pačulija (ukomponiranima u bazno ulje badema). Ta aromaterapijska kombinacija je izuzetni prirodni stimulator staničnog metabolizma, potiče izlučivanje suvišne tekućine i toksina čineći kožu gipkom i elastičnom. Ova eterična ulja također učvrščuju slabo vezivno tkivo, snažno dreniraju limfu te poboljšavaju vensku i arterijsku cirkulaciju, te na taj način potiču otapanje masnog tkiva.

Uz prilagođenu prehranu (sa smanjenim unosom masne hrane, gaziranih pića, alkohola, cigareta, šećera i slatkiša), optimalnu hidrataciju organizma (unošenje oko 2 l tekućine dnevno), tjelesno vježbanje, ulje za anticelulitnu masažu i iskusnog terapeuta, te anticelulitni preparat za lokalno utrljavanje u kućnoj upotrebi možete očekivati dobre rezultate (rezultati mogu varirati od osobe do osobe).

 

AQUA MED MASAŽA

Ova specifična masoterapijska tehnika omogućava dubinsku relaksaciju čitavog organizma. Specifičnim, dubokim, sporim i progresivnim manuelnim pokretima (koriste se laktovi i podlaktice) djeluje na opuštanje mišića, potiče cirkulaciju i metabolizam, uvelike djeluje na posturu (držanje) te klijentu dovodi novu, vitalnu energiju. Ova masaža ima i značajan doprinos u rješavanju neestetskih pojava poput celulita.

 

AROMA MASAŽA

Aromaterapijska masaža je jednostavna i učinkovita metoda relaksacije koja koristi eterična ulja ukomponirana u bazna ulja poput bademovog, maslinovog... Eterična ulja su potpuno nemasne, lakohlapljive tekućine intenzivnog mirisa koje se dobivaju ekstrakcijom iz ljekovitog bilja. Imaju različito djelovanje na organizam - krijepe ili osvježavaju, stimuliraju ili umiruju, pročišćavaju dišne puteve, djeluju antiseptički i antibakterijski, ili djeluju anticelulitno.

 

SPORTSKA MASAŽA

Ova masažna tehnika priprema tijelo na fizičku aktivnost ili dubinski opušta mišiće nakon velikih fizičkih aktivnosti. Također je korisna ukoliko nakon fizičke aktivnosti dođe do upale tkiva. Sportska masaža djeluje direktno na mišićni sustav, na način da putem specifičnih manualnih zahvata djeluje na pojedine mišiće i time ih stimulira, poboljšava mišićni tonus, smanjuje napetost, te stimulira krvnu i limfnu cirkulaciju i time uzorkuje pojavu difuzne hiperemije tj. povećanja cirkulacije u tretiranom području.

Ima veliki doprinos u:

- rješavanju neestetskih pojava poput celulita,

- smanjenju masnih nakupina na tretiranim područjima

- te poboljšanju posture (držanja).

 

Napomena: rezultati masaža i tretmana variraju od osobe do osobe

mrsavljenje

Bilo da želite priuštiti sebi Thalion anti-aging tretman lica, Thalion anticelulitni ili tretman za mršavljenje, piling i masažu tijela, manikuru, pedikuru (medicinsku ili estetsku), ili se jednostavno riješiti suvišnih dlačica, tu smo da ispunimo sva Vaša očekivanja.

 

Pogledajte naše izabrane tretmane:

 

THALION ANTI - AGING TRETMAN LICA NA BAZI MORSKIH ALGI

je intenzivno anti-aging rješenje za borbu protiv bora i obješene kože. Tretman puni i zaglađuje kožu te vidljivo smanjuje znakove starenja. Koristi prilagođenu restrukturirajuću masažu, daje opušten izgled kože i puni bore. Rezultat je pomlađeno lice.
Trajanje tretmana je 60 min

 

 

PAKETI ZA MRŠAVLJENJE:

Nakon uvodnog savjetovanja sa liječnikom i nutricionističkog savjetovanja odabrati ćemo (ovisno o Vašem zdravstvenom stanju), pravu kombinaciju vježbi za mršavljenje, Thalion tretmana za mršavljenje te anticelulitnih masaža.

 

Thalion anticelulitni tretmani i tretmani za mršavljenje

Thalion – vodeći stručnjak u kozmetici na bazi morskih algi, sačuvao je u svojim formulacijama njihove dragocjene osobine, a predivne teksture Thalion proizvoda brzo prodiru u kožu.

Smeđe alge i njihov patentirani aktivni sastojak - Algoslim® u kombinaciji s kofeinom izvrsno oblikuju tijelo, poboljšavaju elastičnost i čvrstoću kože, smanjuju pojavu tvrdokornog celulita, i na taj način potpomažu učinak mršavljenja.

 

Paket za uklanjanje celulita i izbacivanje toksina iz tijela:
- 6 x anticelulitna masaža 30 min 
- 2 x anticelulitni ultrazvuk 20 min 
- 2 x limfna drenaža po dr. Voder-u 75 min 
- 2 x Thalion anticelulitni tretman 

Cijena paketa je 1100,00 kn.

Dođite i prepustite se našim iskusnim rukama.

 

SAVJETOVANJE SA NUTRICIONISTOM uključuje:

- razgovor s nutricionistom i pismene upute o dinamici mršavljenja
- izračunavanje BMI
- utvrđivanje postotka masnog tkiva
- utvrđivanje dnevnih energetskih potreba organizma

- mjerenje opsega struka i bokova i određivanje omjera opsega struka i bokova
- utvrđivanje stanja uhranjenosti
- analiza prehrambenih navika
- razgovor o uzrocima pretilosti
- preporuke za intenziviranje tjelesne aktivnosti u cilju mršavljenja
- razgovor o mijenjanu loših prehrambenih navika
- edukacija kako samostalno osmisliti jelovnik
- razgovor kako premostiti svakodnevne prepreke vezane uz prehranu

 

ANTICELULITNA MASAŽA

Ona je dio posebne tehnike vezivno-refleksne masaže koja razbija masne naslage. Ovom masažom djelujemo dubinski na masno i vezivno tkivo, što se u klasičnoj masaži ne događa. Masira se onoliko čvrsto koliko to dozvoljava tkivo klijenta (do granice boli - kako ne bismo izazvali modrice). U anticelulitnoj masaži se koristi anticelulitno ulje sa stručno odabranim eteričnim uljima cimeta, geranija, lavande, ružmarina i pačulija (ukomponiranima u bazno ulje badema). Ta aromaterapijska kombinacija je izuzetni prirodni stimulator staničnog metabolizma, potiče izlučivanje suvišne tekućine i toksina čineći kožu gipkom i elastičnom. Ova eterična ulja također učvrščuju slabo vezivno tkivo, snažno dreniraju limfu te poboljšavaju vensku i arterijsku cirkulaciju, te na taj način potiču otapanje masnog tkiva.

Uz prilagođenu prehranu (sa smanjenim unosom masne hrane, gaziranih pića, alkohola, cigareta, šećera i slatkiša), optimalnu hidrataciju organizma (unošenje oko 2 l tekućine dnevno), tjelesno vježbanje, ulje za anticelulitnu masažu i iskusnog tarapeuta, te anticelulitni preparat za lokalno utrljavanje mogu se očekivati odlični rezultati.

 

PEDIKURA / MANIKURA

MANIKURA (sa običnim ili trajnim lakom)

PEDIKURA (sa običnim ili trajnim lakom)

PEDIKURA SA MASAŽOM STOPALA

MEDICINSKA PEDIKURA (kurje oči, urasli nokti, gljivice na noktima)

LAKIRANJE

FRANCUSKO LAKIRANJE

 

DEPILACIJA (hladni vosak, šećerna pasta i njihove kombinacije):

 • DEPILACIJA CIJELE NOGE
 • DEPILACIJA POTKOLJENICE
 • DEPILACIJA BIKINI
 • BRAZILSKA DEPILACIJA
 • DEPILACIJA CIJELE NOGE I BIKINI
 • DEPILACIJA POTKOLJENICE I BIKINI
 • DEPILACIJA CIJELE NOGE I BRAZILSKA DEPILACIJA
 • DEPILACIJA POTKOLJENICE I BRAZILSKA DEPILACIJA
 • DEPILACIJA NADUSNICE
 • DEPILACIJA PAZDUHA
 • DEPILACIJA LEĐA ILI PRSA

   

  OBRVE/TREPAVICE

 • UREĐIVANJE OBRVA (threading antibakterijskim koncem, uređivanje šećenom pastom ili pincetom)
 • BOJANJE OBRVA
 • EKSTENZIJE TREPAVICA (KLASIČNE ILI VOLUMENSKE, koriste se dlake od svile).

MALA SIRENA (PILING, MASAŽA I MASKA)

U ovom autentičnom hrvatskom aromaterapijskom tretmanu koji će pobuditi sva Vaša osjetila, i u kojem se u sklopu masaže se vrši istezanje mišića pomoću ribarskih mreža koriste se slijedeći proizvodi:

Piling (sastoji se od morske soli, ulja suncokreta, i eteričnih ulja lavande i limuna).
- Aromaterapijska maska (sastoji se od: baznih ulja badema i masline, proteina žitarica, te eteričnih ulja: ružmarina, lavande, metvice, limuna, timijana, cimeta, origana).
Ulje za tijelo (sastoji se od bademovog i suncokretovog ulja, te eteričnih ulja limuna i lavande).

 

PILING TIJELA MORSKOM SOLJU I LATICAMA NEVENA