Laserski centar

 

Suvremenom tehnologijom do lijepe, glatke i zdrave kože

 Slika laser hair removal web

 

 

 

 

 

 

 

Zdrava koža je odraz zdravlja cijelog organizma te preduvjet je ljepote, ali mnogim ženama i muškarcima je teško dostižna. Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana, vanjski čimbenici, sve to utječe na najveći ljudski organ – kožu, koji je najizloženiji i najosjetljiviji na štetne utjecaje iz okoline, kao i na poremećaje koji dolaze iz samog organizma.

Stoga su vrhunski njemački stručnjaci tvrtke Asclepion Laser Technologies udružili svoja znanja i iskustva te osmislili neablativni diodni medicinski laser velike snage MeDioStar NeXT – uređaj koji u sebi krije tajnu lijepe i zdrave kože.

Laser je postao nezamjenjivo rješenje problematičnih stanja na koži i njime se u mogu gotovo u potpunosti ukloniti dlačice na tijelu, pomladiti koža te ukloniti akne ili gljivice na noktima.

MeDioStar NeXT laseri su uređaji jedinstvenih specifikacija i izvanrednih performansi,te su opremljeni sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije negoli se emitira laserski impuls, osiguravajući na taj način veću ugodu i sigurnost pacijenta za vrijeme tretmana.

Laserski tretmani su u današnje vrijeme postali nezamjenjiva tehnologija

za izvođenje anti-aging tretmana budući da uklanjaju manje bore,

sužavaju proširene pore i povećavaju tonus kože.

 

Laserska epilacija dlaka

Laser uklanjanje dlacica

Žene se sa suvišnim dlačicama bore još od vremena Kleopatre i turskih hamama, a u današnje vrijeme broj metoda za borbu protiv dlačica stalno se povećava: hladni i topli vosak, šećerna pasta, britvice, pincete, threading antibakterijskim koncem, elektroepilacija, električni uređaji za kućnu depilaciju, IPL tretmani, kreme za depilaciju...

Sve te metode su postali su sastavni dio života svake žene, i većina žena zna koliko je naporno održavati savršeno glatku kožu bez suvišnih dlačica. Koliko se samo vremena i novca troši na odlaske u kozmetičke salone ili tretmane u kućnoj radinosti! A kad pomislite samo na tek negativne nuspojave takvih aktivnosti: bolovi, iritirana ili oguljena koža, modrice, posjekotine, urasle dlake, infekcije kože...

Uz sve to, ta borba uvijek ima neriješen rezultat – budući da dlačice uvijek ponovno podmuklo izrastu. Mnoge žene su sigurno barem jednom u životu pomislile kako bi bilo prekrasno riješiti dlačica zauvijek. A uz lasere tretmane je to danas postalo moguće!

U Aqua Med Medical Wellness-u Splitu koristi se diodni medicinski laser velike snage Asclepion MeDioStar NeXT – koji je postao zlatni standard laserskog uklanjanja dlaka. On može prodrijeti duboko u kožu i, za razliku od drugih lasera na tržištu može tretirati sve fototipove kože od Fitzpatrick tip I (svijetla koža sa svijetlim dlačicama) do Fitzpatrick tip IV (vrlo tamna koža sa tamnim dlačicama). Prilikom tretmana svjetlosna energija lasera prodire nekoliko milimetara duboko u kožu i doseže korijen dlačica gdje se fotoni apsorbiraju budući da ih privlači pigment melanin. Kada svjetlost dopre do melanina u dlaci, ona se apsorbira i pretvori u toplinu. Što je dlaka tamnija, deblja i gušća, to se više topline proizvodi. Ta toplina oštećuje stanice neposredno oko korijena dlačice tj. folikul koji je odgovoran za ponovni rast dlačica, što omogućuje drastično smanjenje broja dlačica na tretiranom području.

Laser uspješno uklanja dlačice, no ovisno o fototipu kože, boji i debljini dlačica, dubini korijena i drugim faktorima potrebno je više ili manje tretmana. Za maksimalnu učinkovitost tretmana potrebno je dogovoriti plan tretmana sa stručnjacima u Aqua Med Medical Wellness.

U prosjeku je potrebno šest - sedam tretmana (za razliku od IPL tretmana tj. Intensed Pulsed Light tretmana gdje je potrebno 12 tretmana). Postupak je gotovo bezbolan, a nakon samo jednog tretmana ukloni se i do 35% dlačica. Diodni laser MeDioStar NeXT opremljen je sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije negoli se emitira laserski puls, osiguravajući na taj način veću ugodu i sigurnost pacijenta za vrijeme tretmana.

Filip web

Ne muče muku sa dlačicama samo žene, već i muškarci učestalo uklanjaju dlake na: leđima, prsima, ramenima i trbuhu, bilo radi radi sudjelovanja u vrhunskom sportu (plivanje, triatlon, fitness natjecanja...), bilo radi estetsko - zdravstvenih razloga (prekomjerno znojenje, infekcije kože itd.). 

 

Diodni laser postao je sinonim za sigurnu epilaciju, posebno za tamnije tipove kože. Njegova velika snaga dopire do folikula dlake veoma duboko. Čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te nježan i gotovo bezbolan tretman pacijentima.

CIJENE LASERSKE EPILACIJE

Pogledajte u našem cjeniku cijene laserske epilacije izražene po tretmanu te cijene paketa od 7 tretmana.

4. tretman je gratis, 5., 6. i 7. tretman su na – 30 %, održavanje 1 x godišnje je – 50 %. Plaćanje je po odrađenom tretmanu.

Lasersko pomlađivanje lica

Laser anti aging tretman lica

Nakon tridesete godine narušenost tonusa kože, boje lica i vrata gotovo je postala uobičajena pojava kod većine žena i muškaraca. Kako starimo, tako naša koža gubi kolagen te se smanjuje količina elastina, što dovodi do pojave bora, staračkih mrlja, pigmentacijskih promjena i crvenila. Lasersko pomlađivanje kože lica (skin rejuvenation) neinvazivna je i neablativna metoda kojom se stimulira rast i produkcija kolagena bez vremena potrebnog za ozdravljenje pacijenta. Ovom gotovo prirodnom metodom koža poprima zdraviji i ljepši izgled uz nestanak površinskih bora, poboljšanje cirkulacije te smanjenje proizvodnje melanina.

Klijenti se podvrgavaju tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo i pore na licu, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbljeđuje pjegice. Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera koji zahvaljujući svjetlosnom postupku omogućava kontrolu termalnog oštećivanja kože, što vodi postupnom remodeliranju kolagena uz očuvanje epidermisa.

Laserski tretmani su postali nezaobilazan dio anti-aging ponude, budući da rješavaju različite probleme kože: do smanjivanja sitnih bora, sužavanja pora te poboljšanja tonusa kože. Također stimuliraju kožu da bude zdravija i otpornija te i na taj način pridonose pomlađivanju kože. Uz sve to uz pomoć laserske tehnologije Aqua Med Medical Wellness-u možete ukloniti i akne te tako postići još ljepši i zdraviji ten.

Tretmane Mediostar NeXT laserom izvodi Danijela Rašić, dr.med., koja je licencirana od strane Asclepion laser Akademije.

Više o samoj pripremi za laserski tretman, kao i zaštiti kože nakon tretmana pročitajte na našem blogu: www.aquamed.hr/hr/blog-clanci/213-laserska-epilacija

a o iskustvima klijenata na: http://www.aquamed.hr/hr/blog-clanci/215-laser-iskustva-klijenata

CIJENE ANTI-AGING TRETMANA

Pogledajte u našem cjeniku cijene laserskih anti-aging tretmana te cijene paketa od 4 tretmana. Tretmani održavanja su – 50 %.

Laser uklanjanje vena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novost u Aqua Med-u je uklanjanje venskih kapilara mikroskleroterapijom kao metodom izbora ili laserskim tretmanom.

Tretmane provodi vaskularni kirurg dr. Frano Šimić.

Više o samim tretmanima i dijagnosticiranju venske bolesti možete pročitati i pogledati na slijedećim linkovima:

www.aquamed.hr/hr/blog-clanci/235-mikroskleroterapija

https://www.youtube.com/watch?v=1N5Ia27GB4A

https://www.youtube.com/watch?v=_6RhyfVjVGg

 Osim navedenih tretmana, radimo i tretmane laserskog uklanjanja gljivica na noktima. 

Više o tome na: http://www.aquamed.hr/hr/blog-clanci/218-laser-i-gljivice-na-nogama

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn