Laser - iskustva klijenata

Slika depilacija webU pauzama snimanja filma 'Zvizdan' koji se snimao u Šibenskom zaleđu, glumica Nives Ivanković redovito je posjećivala Aqua Med Medical Wellness centar u Splitu.

"Izloženost suncu,vjetru i cjelodnevnim snimanjima veoma su stresni za kožu i ostavljaju traga ako žena ne vodi računa o njezi. Stoga sam izabrala Aqua Med Medical Wellness kao idealno rješenje, budući da nudi široku lepezu usluga vezanih za njegu i održavanje kože.

Ugodno sam iznenađena uslugom i ljubaznošću osoblja, a posebno me oduševio vrhunski tehnološki novitet, diodni laser Mediostar NeXT, koji je jedan od najpriznatijih svjetskih aparata za podmlađivanje i održavanje kože. Taj uređaj mi omogućava da saniram posljedice izloženosti uvjetima na terenu te da moja koža ima vrhunsku njegu.

Kao što je glas glumcima instrument, tako je i koža koja je već godinama izložena velikim količinama šminke i cjelodnevnim snimanjima pod reflektorima te mora imati adekvatnu njegu. U Splitu sam, nasreću, pronašla centar koji raspolaže vrhunskom tehnologijom i stručnošću osoblja.

Laserskim pomlađivanjem kože lica stimulira se rast i produkcija kolagena, poboljšava se tonus kože, smanjuju se crvenilo i hrapavost kože, poboljšava se cirkulacija, sužavaju pore i smanjuju plitke bore te se učvršćuje koža lica. Na taj način se smanuju učinci starenja i izlaganja suncu vidljivi na licu i vratu. 

Osim podmlađivanja, laserski uređaj Mediostar NeXT trajno uklanja dlačice, kao i akne te gljivice na noktima. Sve to mogu kvalitetno obaviti na jednom mjestu, što je danas itekako bitno kada nas ovaj brzi ritam tjera da štedimo upravo na vremenu.

Aqua Med Medical Wellness stoga je moj izbor u Splitu - rekla je Nives Ivanković.

 

"Prije svega, želim zahvaliti ljubaznoj, nježnoj, a povrh svega profesionalnoj dr. Danijeli 
koja je zaslužna za lice o kakvom sam mogla
sanjati. Laserski tretman je definitivno
najbolja odluka na koju sam se
odvažila! Promjene su vidljive već nakon 2 tretmana,
a na kraju našeg puta
dlačice” na licu su nepoznat pojam.
Beskrajno hvala cijelom Aqua Med timu!"
Srdačno, Taja

"Poštovana Dr. Danijela!
Hvala Vam na razumijevanju, strpljenju, savjetima i stručnosti. Od 7 tretmana uklanjanja 
dlačica na nogama sam prezadovoljna! Sada sam bezbrižna
i neopisivo sretna!
Zahvalna sam što sam došla kod Vas Dr. Danijela,
spasili ste me! Zasluzujete svake pohvale!
Ana

"Nakon 5 tretmana laserom (ostala još 2) dlačice na bradi su skoro skroz nestale. Od masu jakih i oštrih dlačica ostalo je još samo par tankih i svijetlih koje su na oko skoro pa nevidljive. Ne samo da sam se riješila svakodnevnog čupkanja, nego i upala urasli dlačica koje su bile posljedica istoga, a bila sam se skoro pa pomirila s tim da je pinceta uz četkicu za zube prvo za čim posežem nakon što otvorim oči. Hvala dr. Rašić na kvalitetnoj usluzi i profesionalnosti, popravili ste mi izgled, samopouzdanje, a i držanje jer više ne trebam hodat pogrbljena i pognute glave da nitko ne vidi „moju sramotu“.
Brankica

"Glavni razlog mog premišljanja bila je moja veoma osjetljiva koža te velik broj madeža. Nakon savjetovanja s dr. Rašić sumnje su nestale. Nakon 2 tretmana laserom već se vide rezultati. Atmosfera je opuštajuća i osjećate se kao kod kuće a usluga je na veoma profesionalnoj razini. Sve pohvale dr. Rašić i njenom timu."
Matko

"Gljivice na noktima nožnih palčeva su mi se pojavile prije više od deset godina. Nažalost, nisam na vrijeme ozbiljno pristupila rješavanju tog problema, što je dovelo do propadanja noktiju i postojala je opasnost da izgubim oba nokta (riječi dermatologa). Probala sam različite lokalne terapije kremama i kapima, te uzimala lijekove, ali nokti su i dalje propadali. Srećom, na jednom od mnogobrojnih pretraživanja interneta za lijekom protiv gljivica, otvorio mi se oglas za lasersku terapiju u Aquamedu. Tek nakon laserskog tretmana vidim pozitivne promjene, nokti polako rastu, nisu više žuti i zadebljani, ne listaju se... Proces liječenja je dugotrajan, ali uspješan. Veliko hvala doktorici Rašić i osoblju Aquameda"
Andrea

"Prezadovoljan sam rezultatima laserskog uklanjanja gljivica s nokta u Aqua Med. Budući da mi nikakvi preparati nisu pomogli ostale su mi bile još dvije opcije: tablete ili laser. Odlučio sam se za ovo drugo i nisam požalio. Rezultati su bili vidni već nakon mjesec dana. U svakom slučaju preporučujem ovu metodu svima koji imaju iste probleme."
Ivo 

"Mislite da samo žene imaju problema sa dlačicama? Možda ćete se iznenaditi, ali i muškarci su došli u vrijeme kad skidaju svoje neželjene dlake s tijela. Nekim muškarcima je neugodno priznati da imaju problema sa dlačicama, tako je i meni bilo, ali kod dr.Rašić, koja me oduševila sa svojom jednostavnošću, kvalitetom i profesionalnošću sva nelagoda je brzo nestala. Bio sam na 2 tretmana, bitka još traje, ali rezultati su već vidljivi. Ovo je prvo ljeto nakon dugo vremena koje željno iščekujem.
Danijela hvala Vam!" 

Ivan  


"Mislila sam da će mi zauvijek prva jutarnja aktivnost biti odstranjivanje dlačica s lica i moliti se da koja ne izviri bar dok ne dođem nazad doma. Iako bitka još traje, mogu reći da i nakon samo dva tretmana moje lice je skoro potpuno čisto, a mrsku jutarnju rutinu sam već i zaboravila.
Nježnost, temeljitost i predanost dr. Danijele značajno olakšava i tretman čini gotovo bezbolnim.
A da su neugodnosti i veće, zaborave se već pri prvom pogledu u ogledalo.
Dr. Rašić hvala Vam što napokon imam nazad svoje žensko lice :-)."
Katarina  

"Tretmani laserom kod dr. Rašić vratili su mi samopouzdanje, koje sam izgubila zbog hormonalnog disbalansa i pojave crnih dlačica na mjestima gdje ne bi trebale rasti. Prije toga sam ih bezuspješno pokušavala skinuti pomoću IPL metode, ali ova je daleko uspješnija i manje bolna. Danijela hvala vam :-*!"
Ana  

"Bila sam na 2 laserska tretmana nadusnice, i još uvijek mi ne rastu dlačice na nadusnici." 
Ivana   

"Mirne ruke dr. Rašić su samo u 3 tretmana potpuno eliminirale one grozne dlake ispod pazuha. Moram naglasiti da je i znojenje manje. Savršeno! Zbogom irtaciji od brijanja, zbogom britvice... Danijela Hvala!" 
Mirna   

"Dr. Rašić me oduševila svojom kvalitetom usluge i profesionalnosti." Nara

"Prezadovoljna sam tretmanom nadusnice laserom! Nakon 7 tretmana mojih dlačica gotovo više i nema, što mi se činilo nezamislivim... Tretman je bezbolan i kratkotrajan, te preporučam svima koji su u dilemi da se odluče..." Zrinka "Imala sam gljivice i bakterije na nožnom palcu. Probala sam sve kapi što se nude u ljekarnama, ali ništa nije pomoglo, bilo je sve gore. Nokat mi je sve više i više propadao, i nakon dvije godine, ostala sam bez nokta... Onda sam na internetu vidjela reklamu za laser protiv gljivica. Odmah sam krenula na terapije. Išla sam godinu dana. Odmah nakon par tretmana počeo mi je rasti nokat. Bio je žut i ružan, ali nešto se počelo događati i ja sam nastavila sa laserom. Išla sam u prosjeku jednom mjesečno.... I nakon godinu dana počeo je rasti potpuno zdrav nokat. Zahvaljujući laseru u Aqua Med centru i posebno dr. Rašić koja je najljubaznija doktorica na svijetu, ja danas imam zdrav i lijep nokat." Zdenka

"Nakon premišljanja oko odlaska na lasersku epilaciju leđa pri prvom posjetu Aqua Medu sve dvojbe su nestale. Profesionalnim i jednostavnim pristupom dr. Rašić detaljno sam upoznat sa cjelokupnim procesom. Sada nakon 4 odrađena tretmana rezultati su izvanredni, a u međuvremenu sam koristio i druge usluge i za sve imam samo riječi hvale. Uz stručnost, kvalitetu i korištenje najnovijih tehnologija svakako ističem i jednostavnost i pristupačnost kako dr. Rašić tako i ostatka osoblja. Zahvaljujem na svemu!" Marin

"Nakon podužeg nećkanja oko pristupanja laserskom tretmanu, odlučila sam se upravo za Aqua Med laserski centar zbog očigledne kvalitete i profesionalnosti pri radu. I nisam pogriješila pri svojoj procjeni. Tretman je već sada zadovoljio moja očekivanja, a još nije kompletno priveden kraju. Također, naglasila bih da je usluga na visokom nivou, radno ozračje opušteno te ulijeva povjerenje, a sam tretman prilagođen mom pragu boli. Zaista je vrijedilo uložiti u sebe i svakome bih preporučila isto, jer je osjećaj olakšanja od nečeg što je inače bilo svakodnevna briga neprocjenjiv."  Hana 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn