Koja je tajna Profhila®?

Profhilo Aqua Med

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U današnje vrijeme prezasićenosti konzumerizmom, gotovo je nevjerojatna činjenica da neki popularni proizvod ili usluga nema izravnu konkurenciju, a na tržištu postoji već gotovo desetljeće. Iako se mnogi žele ukrcati na inovativni vlak koji je pokrenuo, bez sumnje možemo reći: jedan je Profhilo.

Što je on zapravo i koja je njegova tajna?

Profhilo je biomodulator za remodeliranje kože na bazi difuzibilnog gela umrežene hijaluronske kiseline, potpuno drugačiji od ostalih injektibilnih estetskih tretmana: filera, mezoterapije i skinboostera. 

Svaki dan, svi mi prirodno stvaramo i razgrađujemo hijaluronsku kiselinu, ali kako postupno starimo, taj proces se počinje usporavati. Profhilo ne samo što putem hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa dovodi do čvršće i elastičnije kože, već i prirodno potiče kožu da proizvodi više kolagena, elastina i adipocita, što joj daje zategnut i gladak izgled.

Profhilo je idealan tretman za početnike u svijetu estetike, koji bi željeli učvrstiti i poboljšati elastičnost svoje kože, ali nisu spremni na radikalnije kirurške ili nekirurške zahvate. Profhilo ne mijenja konture lica niti ga zamrzava. To ga čini sigurnim početnim tretmanom za sve koji imaju tremu od svog prvog injektibilnog tretmana.

Inovativni procesi

Profhilo je proizvod koji je dostupan na tržištu od 2015. godine i temelji se na stabilnim, hibridnim i kooperativnim kompleksima (HyCoCos) proizvedenim pomoću hibridne tehnologije NAHYCO®, što je inovativni toplinski proces koji isključuje upotrebu kemijskih reagensa.

Kada se ubrizgava u kožu, Profhilo djeluje u epidermisu, dermisu i površinskom masnom sloju djelujući na proces bioremodeliranja. Hijaluronska kiselina (HA) isporučuje se u visokim koncentracijama i ne koristi nikakve kemijske spojeve za umrežavanje. Koncentracija HA u usporedbi s prosječnim skin boosterom je 5 puta veća, 64mg/2ml, što pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i elastina u koži. 

PROFHILO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hijaluronska kiselina (HA) se otpušta polako tijekom vremena koristeći NAHYCO tehnologiju toplinskog umrežavanja. Profhilo je stabiliziran i rafiniran patentiranom tehnologijom između HA male molekularne težine (L-HA) i visokomolekularne HA (H-HA) koja rezultira hibridnim kooperativnim kompleksima (HCC).

Generirajući izvanredna fizička svojstva kao što su niski upalni odgovor i niska viskoznost, HCC pomaže u poboljšanju stabilnosti HA. Ovaj hibridni kompleks biostimulira 2 vrste kolagena i elastina u tri glavna sloja kože. Rezultati su učinkoviti, ali suptilni i pokazat će se postupno tijekom nekoliko tjedana. Za one koji vole manje uočljiv postupak, Profhilo je najbolji izbor.

Visoka ravnomjerna razmazivost

Hibridni kooperativni kompleksi (HCC) jamče veću integraciju u kožu nakon ubrizgavanja, čime se izbjegava stvaranje kvržica. Profhilo tehnologija osigurava da se proces tretmana i učinci uvelike razlikuju od tradicionalnih skinboostera i filera. Također ima glađu konzistenciju, dopuštajući serumu da se ravnomjerno rasporedi po koži. To pomaže pacijentima u preoblikovanju opuštene kože i značajnom zatezanju i podizanju kože.

Treba napomenuti i da Profhilo ne sadrži aditive kao što su BBDE ili lidokain. To znači da je tretman Profhilom biokompatibilan bez obzira na visok sadržaj HA, osiguravajući udobnost pacijenta prije i poslije tretmana, kao i sigurnije rezultate bez reakcija.

5 BAP tehnika ubrizgavanja

Profhilo se uglavnom koristi za tretiranje donjeg dijela lica, ali i na tijelu, za područje trbuha, vrata i dekoltea. Za lice, Profhilo injekcije se pažljivo mapiraju na licu i primjenjuju metodom Bio Aesthetic Points (BAP) koja uključuje 5 injekcija na svakoj strani lica. BAP dijagrami odabrani su u odgovarajućim anatomskim područjima, kako bi se pojačala difuzija seruma.

Profhilo ima prednost manjeg broja točaka ubrizgavanja u usporedbi sa tretmanima skinboosterima koji obično zahtijevaju znantno veći broj uboda. Kroz BAP tehniku smanjen je rizik od modrica, pojave boli kvržica, crvenila i iritacije injekcije. Maksimalni rezultati mogu se postići s manje nelagode i manjim brojem tretmana. 

Profhilo

Tretman u pauzi za ručak

Rezultati su učinkoviti, no s obzirom na to da se radi o biostimulatoru, oni nisu ultra brzi. Već prvi tjedan nakon tretmana mogu se vidjeti trenutačni učinci hidracije, dok se značajniji rezultati mogu primijetiti mjesec dana nakon tretmana. 

Provode se dva tretmana, s razmakom od mjesec dana između. Rezultati traju nešto kraće od godinu dana.

Profhilo je idealan tretman u pauzi za ručak jer nema potrebe za prekidom rada ili oporavkom. Postupak je brz i može se izvesti u 10 minuta, tijekom kojih pacijent može osjetiti tek blagu nelagodu i male kvržice od injekcija. Ove izbočine će se smanjiti u roku od nekoliko sati. 

Bez konkurencije 

Kad kažemo da Profhilo nema konkurenciju, ne pretjerujemo, to je nepobitna činjenica.  Zbog njegove velike popularnosti, mnogi novi proizvodi probijaju se na tržištu estetske medicine s neslužbenim sloganom „novi Profhilo“. Međutim, niti jedan od njih nema tehnologiju na kojoj počiva Profhilo i ne djeluje na način kako smo gore opisali.

Posebnu pozornost treba obratiti na krivotvorine Profhila koje su se pojavile i na našem tržištu te se podvrgavati tretmanima isključivo u ordinacijama koje kupuju ovaj proizvod od ovlaštenog distributera. Ekskluzivni distributer Profhila za tržišta Republike Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine je Humed pharma d.o.o.  Imate li nedoumica kupuje li ustanova u koju idete Profhilo na legalan način, slobodno se obratite distributeru navedenih proizvoda.

Prednosti Profhila 

 

 • Dramatično hidrira kožu
 • Pruža učinak učvršćivanja, zatezanja i podizanja kože
 • Biostimulira elastin, 4 vrste kolagena i adipocite u 3 glavna sloja kože
 • Zaglađuje fine linije i bore
 • Budući da nema BDDE ili drugih aditiva, manji je rizik od grudica
 • Kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline
 • Jedna od najvećih koncentracija HA (64mg/2ml)
 • Omogućuje proces popravljanja tkiva koji je idealan za ožiljke od akni
 • Povećanje hidracije 20%
 • Povećanje kolagena 12 puta
 • 8 puta trajniji od uobičajenih injekcija hijaluronske kiseline bez umrežene veze

Izvor:https://humed-pharma.hr/2023/09/13/koja-je-tajna-profhila/?fbclid=PAAabbqlN68zzZqg8ny5octe-hJX8Szszg98EA8dtNsaHEy9EoZeM9vZGxr2I

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn