c-prof i x-prof kokteli

Za mikroneedling se moraju koristiti posebno pripravljeni sterilni proizvodi za transdermalnu primjenu, molekularne težine aktivnih tvari 10-1800 kDa

c.prof formule - kokteli aktivnih sastojaka za liječenje specifičnih kozmetičkih problematika sa peptidima zadnje generacije • Peptidi su molekule iz obitelji proteina. • To su spojevi koji se sastoje od dvije ili više aminokiselina u kojima je karboksilna skupina jedne aminokiseline vezana za amino skupinu druge aminokiseline. • Peptidi su aminokiselinski lanci koji su prisutni u svakoj stanici u tijelu. 

3. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

x.prof Aktivni sastojci za dizajn 100%-nog tretmana • Najširi raspon ativnih sastojaka u sterilnim ampulama. • 100% personalizirani tretmani. • Individualna upotreba ili priprema koktela po mjeri. 

11. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

12. Microneedling 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesoestetic farma group nudi najpotpuniji raspon specifičnih rješenja i aktivnih sastojaka za transdermalnu primjenu - sterilne ampulame za transdermalno unošenje za tretiranje kozmetičkih problema lica i tijela te kapilara.

SIGURNOST I KVALITETA

Farmaceutski laboratorij licenciran od strane tijela nadležnog za zdravlje GMP (European Good Manufacturing Practice - Europska dobra proizvođačka praksa) Certificiran za ISO 22716:2007, 9001:2008, 13485:2012 

Split, 18.1.2023.g. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn